Hatsina vierailee KlubillaKlubin kotipeliputki jatkuu lauantaina Mansikka-ahon päiväottelussa.

Korian Klubi saa lauantaina Mansikka-ahon parketille vieraakseen II-divisioonan kestomenestyjän ja Divarissakin nähdyn Mikkelin Hatsinan.

Mikkeliläisryhmä majailee tällä hetkellä sarjassa kuudentena neljällä voitolla ja kolmella tappiolla. Joukkueen konkarihyökkääjä Mikko Ikonen on koko sarjan maalipörssin keulilla 14 osumalla vain seitsemässä ottelussa ja myös pistepörssin kärkenä.

– Hatsina on hyvä miksaus kokemusta ja nuoruutta. Lähdemme kuitenkin rohkeasti haastamaan ennakkosuosikkia, kuten tähänkin asti. Edellinen Voima-peli oli kauden parasta Klubia, joten sitä lähdetään jatkamaan, Klubin general manager Matti Lindholm arvioi.

Edellisessä ottelussa Voimaa vastaan Klubi kärsi lukuisista poissaoloista, mutta nyt ainakin Tuukka Aaltonen ja Severi Porevesi ovat palaamassa kokoonpanoon. Myös Mikko Heiskasen II-divisioonadebyytti nähtänee lauantaina.

– Selvää on, että rosterimme ei kestä kovinkaan montaa poissaoloa. Myös Klubi II pelaa lauantaina, joten sieltäkään ei voi liikaa ottaa ukkoja pois.

Klubin alkukausi on ollut juuri niin haastava, kuin uuden sarjatason saattoi kuvitella olevan. Seitsemästä ottelusta tilillä on yksi voitto ja kuusi enemmän tai vähemmän selvää tappiota.

Klubin kotipelien yleisömäärä on heitellty alkukaudella laidasta laitaan: avausottelussa oli 154 katsojaa, derbyssä Susia vastaan peräti 557 silmäparia ja viime pelissä Voimaa vastaan taas maltilliset 112 katsojaa.

– Toivottavasti kouvolalaisyleisö löytäisi tiensä Manskarille, vaikka pelin aikainen alkamisajankohta onkin hankala.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki