Heinola liian vahva KlubilleKlubi sai maalihanansa auki jälleen liian myöhään.

Klubin perjantainen vierasottelu SB Heinolan kotiluolassa noudatteli tuttua kaavaa: Klubi tuskaili maalintekonsa kanssa ja taipui tappioon. Loppulukemat Vierumäellä kirjattiin SB Heinolan eduksi 7–1 (1–0, 3–0, 3–1).

– Olemme tehneet koko kaudella otteluiden avauserissä kaksi maalia – nekin samassa ottelussa. Otteluiden alut ovat olleet meille kiistatta liian hankalia, niin tänäänkin, harmitteli Klubin manageri Matti Lindholm.

Klubi on osunut avauserässä vain lokakuun kotiavauksessaan Kosken Dynamoa vastaan. Samainen ottelu on toistaiseksi Klubin ainoa voitto II-divisioonassa.

Vierumäellä Klubi oli avauserässä hallitseva osapuoli, mutta ei saanut palloa pussiin. SB Heinolan Jere Ojala torjui erässä kuusi kertaa ja Klubin Markus Pönkä joutui töihin vain kolme kertaa.

Toisessa erässä Klubin ote kirposi ja Heinola karkasi 4–0-johtoon ennen kuin Klubin Severi Porevesi iski vieraiden ainokaisen päätöserän puolivälissä.

Keltapaitojen kiri jäi yhteen maaliin, kun heti seuraavassa vaihdossa vain 12 sekunnin jälkeen Joni Kantonen iski isännille 5–1-maalin.

Ottelun parasta antia Klubille oli Kalle Cihangirin onnistunut debyytti II-divisioonassa.

Klubi palaa kotikaukaloonsa ensi viikon perjantaina, jolloin se isännöi sarjan kärkikahinoissa pyörivää Imatran Voimaa.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki