Henri Salmisesta Klubin päävalmentajaKorian Klubin päävalmentaja vaihtuu kaudelle 2020-2021, kun neljä kautta Klubia pelaajana edustanut Henri Salminen hyppää valmennustehtäviin Klubin penkin taakse! Kaksi kautta Panu Majurin komennossa mennyt Korian Klubi palaa tulevaksi kaudeksi takaisin salibandyn kakkosdivisioonaan ja samalla joukkueessa tulee uusia tuulia, kun Henri Salminen hyppää pelikentiltä Klubin päävalmentajaksi. - Ensinnäkin täytyy sanoa iso kiitos Panulle, joka toi kaksi kautta sitten uuden tekemisen meiningin Klubiin. Ajan puutteen vuoksi Panu ei kuitenkaan voinut enää jatkaa valmentaja, joten hienoa, että saimme asiat nopeasti järjestettyä Henkan kanssa, Klubin GM Matti Lindholm kommentoi. - Henri oli pestistä innoissaan ja päätimme, että on koko seuran kannalta paras, ettei tehtävään lähdetty etsimään ketään ulkopuolista vaan henkilö, joka tuntee jo kaikki pelaajat ja seuran toimintatavat entuudestaan. Neljän Klubi-kauden aikana Salminen pelasi ampparipaidassa 73 ottelua, mutta nyt peliura on ainakin toistaiseksi paketissa. Salminen nakutti Klubissa 43 maalia ja antoi 45 maaliin johtanutta syöttöä. ­­- Pidempään olen jo miettinyt, että sitten kun omat pelihommat loppuvat, niin haluaisin hypätä valmennushommiin. Loistava fiilis siitä, että avautui tällainen mahdollisuus hypätä pelaajan roolista koutsiksi Klubissa valmentamaan niitä pelaajia, joiden kanssa olen saanut pelata jo neljä kautta, Salminen kommentoi roolin vaihdosta. - Pelaajatuntemus helpottaa paljon, sillä tunnen eri pelaajien vahvuudet ja pelitavat. Klubin kapteenisto pysyy samana kuin viime kautena, eli kapteenina jatkaa Ville Ala-Outinen ja varakapteeneina Atte Sorvo sekä Tuukka Aaltonen. Salminen korostaa kapteeniston roolia tulevana kautena korkealle. - Valmennustehtäviä helpottaa tiivis yhteistyö kapteeniston kanssa. Tulen olemaan heidän kanssaan jatkuvassa keskusteluyhteydessä ja Klubia viedään eteenpäin yhdessä. Salmisen tavoitteet alkavalle kaudelle ovat selvät - Klubin on vakiinnutettava paikka kakkosdivisioonassa. - Odotan tulevalla kaudella Klubin pelaavan tasapainoisemman kauden kuin viimeksi kakkosdivarissa. Silloin otteet ailahtelivat rajusti pelien välillä, jopa pelien sisällä saatettiin kärjistetysti pelata kauden paras ja huonoin erä. - Tulevan kauden Klubi haluaa näyttää, että kuulumme Kaakkois-Suomen kakkosdivisioonaan. Klubin päävastustajia tulevalla kakkosdivarikaudella ovat viime kaudelta kolmosdivisioonasta tutut joukkueet, kuten Savonlinnan TopTeam. Salminen hakee muutosta etenkin Klubin hyökkäyspelaamiseen. - Pyrimme uudistamaan hyökkäyspelaamistamme, sillä sen laadukkuus ja maalimäärät kovempia vastustajia vastaan viime kauden kolmosdivarissa ovat olleet pieniä ja nyt nämä samat joukkueet ovat vastassa ensi kaudellakin.

- Viime kakkosdivisioonakaudella näytimme, että osaamme puolustaa, mutta siihen meni todella paljon energiaa, koska olimme usein altavastaajia.


Iso muutos tulevalle kaudelle on myös yhteistyösopimus Suomi-sarjassa pelaavan Loviisan Torin kanssa. Salminen on yhteistyöstä innoissaan.


- Yhteistyö Loviisan Torin kanssa on meille todella iso juttu! Uskon, että sen merkitys tulee olemaan meille todella suuri apu.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki