Historiallinen kotiavaus perjantaina Manskarilla!Korian Klubi pelaa ensimmäisen kotiottelunsa II-divisioonassa tänä perjantaina.

Salibandy palaa vesivahingosta selviytyneelle Mansikka-ahon liikuntahallille eli Jatke Areenalle perjantaina 19. lokakuuta. Klubi isännöi II-divisioonan ensimmäisessä kotiottelussaan hämeenkoskelaista Kosken Dynamoa.

– Mikäs sen hienompaa kuin päästä kotiyleisön eteen tarjoamaan perjantai-illan huumaa, tunnelmoi Klubin vt. päävalmentaja Niko Myllynen.

Klubin päävalmentaja Panu Majuri on sivussa joukkueen vahvuudesta marraskuun puoliväliin saakka henkilökohtaisten syiden takia.

Keltamustien kokoonpanossa on liikehdintää myös toiseen suuntaan, kun puolustaja Eero Valojää pääsee pelaamaan kauden ensimmäisen ottelunsa. Myös Erno Kujalan odotetaan palaavan kokoonpanoon yhden ottelun tauon jälkeen.

Klubin kausi on alkanut kahdella vierastappiolla, joten kotiyleisön tuki on tarpeen ensimmäisen voiton metsästyksessä. Viime kevään II-divisioonakarsinnoissa Klubi voitti TopTeamin otteluvoitoin 2–1 kukistettuaan savonlinnalaiset kahdesti nimenomaan Mansikka-aholla.

– Kouvolassa kotiedulla on suuri merkitys, koska Manskarilla pelataan parketilla ja muualla ollaan olosuhteiden osalta jo 2000-luvulla, eli mattoalustalla.

– Kauden ensimmäinen matsi Lahdessa oli aikamoinen ohipeli, mutta toisessa pelissä Imatralla ilme oli jo parempi. Samaa kehityskulkua kun jatketaan, niin perjantaina ollaan lähellä avausvoittoa.

Klubin kotiavaus perjantaina 19. lokakuuta Kosken Dynamoa vastaan! Liput aikuisille 5 euroa, 7–17-vuotiaille 2 euroa ja alle 7-vuotiaille 0 euroa.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN KLUBI VOITTOON!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki