Ilmoittaudu mukaan Klubin junioreihin!Viime kaudella alkaneet ja suuren suosion saavuttaneet Korian Klubin junioriryhmät tulevat taas!

Ryhmät harjoittelevat koulutettujen ohjaajien johdolla Kuusankosken lukiolla syyskuun alusta maaliskuun loppuun. Ryhmiä löytyy 2012 tai myöhemmin syntyneille lapsille – taitotasosta ja sukupuolesta riippumatta. Ryhmien ikärajat ovat suosituksia, mutta sopiva ryhmä etsitään aina tapauskohtaisesti. G-junioreissa voi pelata vain 2012 syntyneitä ja nuorempia, mutta joukkueeseen ja harjoittelemaan ovat tervetulleita myös esimerkiksi 2011 syntyneet lapset. Klubissa pelaaminen on edullista: perhesählyn ja eskarisäbän kausimaksu on 125 euroa ja G-junioreissa 200 euroa. Hintaan sisältyy vakuutus ja G-junioreissa pelipaita. Uudet pelaajat ovat tervetulleita kokeilemaan lajia kahden viikon ajan maksutta! Aloittamiseen tarvitset vain innokkaan mielen, juomapullon ja sisäliikuntavarustuksen. Suojalaseja ja salibandymailoja saa tarvittaessa lainaksi.


Perhesähly (s. 2015 tai myöhemmin) - leikkiä, peliä ja hauskaa hikoilua - tutustutaan lajiin - lapset ja aikuiset yhdessä - vetäjinä Klubin omat, koulutetut pelaajat

Eskarisäbä (s. 2013–2014) - salibandya jo kouluiän kynnyksellä - leikkiä, perustaitojen opettelua ja peliä - vetäjinä Klubin omat, koulutetut pelaajat

G-juniorit (s. 2012) - leikkiä, perustaitojen opettelua ja peliä - joukkuepelaamisen ensiaskeleita - muutama peliturnaus kauden aikana - vetäjinä Klubin omat, koulutetut pelaajat Ilmoittaudu mukaan lähettämällä vapaamuotoinen sähköpostiviesti: korianklubi@gmail.com!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki