Jättipettymys: Klubi taipui karsinnoissaKorian Klubi taipui SB Heinola Akatemialle myös Mansikka-aholla.

Klubin ja SBHA:n II-divisioonakarsinnat jatkuivat keskiviikkona Kouvolan Mansikka-aholla. Superjännittävä välienselvittely ratkesi jatkoajalla vierasjoukkueen eduksi lukemin 7–8 (1–3, 5–0, 1–4, 0–1).

– Lopputulos on valtava pettymys, tietenkin, tiivisti Klubin päävalmentaja Panu Majuri.

Vaisun avauserän jälkeen vierasjoukkue johti peliä jo 1–3-lukemin, mutta Klubi heräsi toisessa erässä ja iski peräti viisi osumaa Tuukka Aaltosen (1+0), Henri Salmisen (2+0), Eero Valojään (2+0) ja Mikko Vainion (1+0) toimesta.

Yksi dominoitu erä ei kuitenkaan riittänyt, kun Heinola kipusi päätöserässä rinnalle ja ohikin. Joukkue kavensi heti päätöserän ensimmäisellä minuutilla, minkä jälkeen Erno Kujalan viiden minuutin taklaamisjäähy musersi kotijoukkueen.

SBHA kavensi ensin siirretyn rangaistuksen aikana ja iski jatkoksi vitosen aikana vielä kaksi maalia lisää mennen jo 6–7-johtoon. Luottopakki Atte Sorvon loukkaantuminen hankaloitti Klubin peliä toisesta erästä eteenpäin. Ykköstykki Ville Ala-Outinen oli sivussa ensimmäisessä karsintapelissä tulleen loukkaantumisen takia.

Heinola näytti voittavan ottelun jo varsinaisella peliajalla, kun joukkue purki pallon omista Klubi-päätyyn varsinaisen peliajan viimeisen kymmensekuntisen aikana. Klubi nosti pelin nopeasti takaisin ja Severi Porevesi huudatti tasoitusmaalilla 217-päistä kotiyleisöä ajassa 59:57!

Osuma syntyi kahden miehen ylivoimalla ja ilman maalivahtia.

– Vitosen jäähy oli kova tuomio, mutta ei ole meidän tapamme selitellä. Meillä oli paikat ratkaista peli ennen sitä – ja vielä sen jälkeenkin, kommentoi Klubin GM Matti Lindholm.

– Vissyn tasoitus oli yksi kauden hienoimmista hetkistä. Joona Hytti tarjoili sellaisen syötön, että alta pois. Upea maali, upea hetki.

Jatkoajalla Klubi survoi neljä laukausta kohti SBHA-maalivahti Niko Idänpirttiä, mutta joukkue kesti. Ajassa 65:27 hienon ottelun pelannut Heinolan Rene Kotiluoto päätti Klubin kauden.

Klubi kiittää kaikkia katsojia ja yhteiskumppaneita edustusjoukkueen kaudesta 2018–2019!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki