Kakkoseen!

Päivitetty: 5. elok. 2018


Korian Klubi 2017–2018.

Korian Klubin sensaatiomainen nousutarina sai jatkoa myös kaudella 2017-2018! Kolmas peräkkäinen sarjanousu varmistui Mansikka-Aholla Sunnuntaina, kun Klubi oli Top Teamia vahvempi lukemin 9-4. Ottelua seurasi paikan päällä 235 katsojaa.


Karsintasarjan hiukan hermostuneesti aloittaneet korialaiset pystyivät ottelusarjan edetessä kokoajan rohkeampaan pelaamiseen ja vastaamaan paremmin valmennetun savonlinnalaisjoukkueen metkuihin. Klubin sankareita karsintasarjassa olivat maalivahti Markus Pönkä, joka oli ajoittain täysin ohittamaton ja Ville Ala-Outinen, joka iski hattutempun molemmissa kotiotteluissa ja oli koko Kaakkois-Suomen 2.divisioona karsintojen tehokkain pelaaja pistein 7+2=9.


Joukkueen jokainen pelaaja pystyi kauden tärkeimmillä hetkillä antamaan parhaan panoksensa, joka kertoo joukkueessa vellovasta voitontahdosta. Loistavan joukkuehengen osuutta Klubin menestykseen ei voi korostaa liikaa!


Ensi kaudella odottaa jälleen kerran uudet, todella kovat haasteet ja katseet on pienen juhlimisen jälkeen nopeasti suunnattava jo seuraavaan pelikauteen!


Korian Klubi haluaa kiittää kuluneesta kaudesta yhteistyökumppaneitaan: Kouvolan Vaunu, Salpa Apteekki, Länsi-Kymen Osuuspankki, Norppa-laiturit, Konepaja Meiseri KY, Wienerberger, Earthpac, Elimäen Kärkipelti, Elimäen Liikennekoulu, Lisäpalvelu, Kouvolan Dieselkorjaus ja Mielakka.


Todella iso kiitos myös kaikille karsintaotteluiden järjestelyissä olleille ja kaikille paikalle saapuneille kannattajille!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki