Kiitos kaudesta 2018–2019Klubin kausi päättyi urheilullisesti pettymykseen, mutta kauteen mahtui paljon hyvääkin.

Klubin ja Klubi II:n kaudet päättyivät molempien joukkueiden osalta karsintapettymyksiin.

– Edustusjoukkueen osalta tämä on ihan tervekin itsetutkiskelun paikka. Nousukiito oli tähän saakka nopeaa ja nyt siihen tuli tärsky, mutta matka jatkuu, Klubin GM Matti Lindholm sanoo.

– Parin viikon ajan vedämme happea ja käännämme katseen tulevaan. Tähtäimemme on edelleen korkealla ja tavoitteita ei saavuteta kuin määrätietoisella työllä.

Klubi kiittää kaikkia 38 yhteistyökumppaniaan:

Ekokaarta, Konepaja Meiseriä, Korian Leipomoa, K Ruoka -ruokaverkkokauppaa, Madmixiä, Norppalaitureita, OP Länsi-Kymeä, Rakenne ja Saneeraus Hakalaa, Rakennuspalvelu Kylliäistä ja Salpa apteekkia;

AGOY:ta, Koivulan Puutarhaa, Koneurakointi Tommi Sorvoa, Kouvolan Vaunua, KSPT-Insulationia, Lisäpalvelua, Mystery Workingiä, SecToolsia, Stensec Turvatekniikkaa, TT Monitoimipalvelut Groupia ja Wienerbergeriä; sekä,

Earthpacia, Elimäen Liikennekoulua, Esmitekiä, Eskolanmäen Kiinteistöpalveluita, Granoa, Hiushuone Hillaa, KalusteWebiä, Koirakoulu Tassusta, Koura Fishing Hooksia, Kouvolan LVI-palvelua, Kymenlaakson Sähköä, Kymen Sähkötyötä, Muutot ja Kuljetukset Heikki Hietalaa, Projektivoimaa, RTV:tä, Trans J. Valtosta sekä Vihertähteä.

Klubin kauden 10 kotipeliä houkuttelivat Mansikka-ahon lehtereille yhteensä 1703 katsojaa. Kauden yleisöennätys – ja samalla koko Mansikka-ahon liikuntahallin salibandy-yleisöennätys – on nyt 557 katsojaa.

– Vaikka kausi päättyi pettymykseen, niin hienoja hetkiä oli vähintään yhtä paljon. Nostimme II-divisioonan ottelutapahtumien riman aika korkealle ja Manskarin uusi salibandy-yleisöennätys on tottakai kova juttu, Lindholm maalaa.

Tuleva kausi 2019–2020 on Klubin seurahistorian viides. Seurassa työstetään parhaillaan uutta streategiaa ja uutta viisivuotissuunnitelmaa.

– Uusi strategia määrittää seuran arvoiksi yhteisöllisyyden, ammattimaisuuden, intohimon, positiivisuuden ja periksi antamattomuuden. Haluamme nostaa kouvolalaisen salibandyn sille tasolle, jolla sen pitäisi tämän kokoisessa kaupungissa olla. Klubi suuntaa uuteen kauteen vähintään kahden miesten joukkueen voimin. Päättyneellä kaudella alkanut junioritoiminta on tärkeä osa seuran tulevaisuutta ja strategiaa. – Junioritoiminnalla kannamme osaltamme vastuuta ympäröivästä yhteiskunnasta. Suunnitelmissa on myös kolmas miesten joukkue sekä ensimmäinen naisten joukkue. Näistä tiedotetaan lisää, kun asiat etenevät.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki