Klubi II jatkoi vahvastiOrimattilan turnaus lihotti Klubi II:n saldoa kahdella voitolla.

Korian Klubin II-joukkue ei jättänyt mitään arvailujen varaan, vaan marssi lauantaina Orimattilan Nikke-areenalla pelatussa turnauksessa kahteen suvereeniin voittoon.

Aamun ottelussa Klubi II jyräsi isäntäjoukkue Orimattilan Jymyn 1–13 (1–4, 0–5, 0–4)-lukemin. Ottelu päättyi ennen täyttä aikaa, kun joukkueiden ero kasvoi 12 maalin mittaiseksi.

Keltapaitojen tehokkaimpia olivat keskushyökkääjät Lauri Niemi (2+3) sekä Kauri Pessala (4+0). Kolmen tehopisteen miehiä olivat myös Tommi Manninen (2+1) ja Olli Korhonen (2+1).

– Tiesimme vastustajan alkukauden vaikeudet. He ovat vasta opettelemassa tätä sarjatasoa ja kun me pelasimme kypsän ottelun, niin lukemat karkasivat, Klubin gm Matti Lindholm sanoo.

Päivän toisessa ottelussa Klubi kohtasi sarjakärjen Myllykosken Salibandyn, joka on jo edelliskaudelta klubilaisille tuttu ja kova vastustaja. MySBin riveissä nähtiin myös ex-klubilainen Niila Räsänen ensimmäistä kertaa vastustajan paidassa.

Klubi pelasi kauden parhaan ottelunsa eikä antanut MySBille juuri mahdollisuuksia ottelun voittamiseen. Korialaisten esitys oli aivan viimeisiä minuutteja lukuun ottamatta todella tasapainoinen.

Toni Härkönen vei Klubin 1–0-johtoon avauserässä ja MySBin nopean tasoituksen jälkeen Kauri Pessala jatkoi vahvaa turnaustaan 2–1-maalilla. Toisessa erässä Härkönen osui kertaalleen, vaikka joukkueella oli paikkoja reilusti useampaankin osumaan. MySB-maalivahti Jani Vanhalakka pelasi vahvan ottelun – kuten myös Klubin Juha Pasonen (13 torjuntaa).

Päätöserän alussa Ville Juntunen iski ylivoimalämärillä Klubin 4–1-johtoon. Viimeisten kolmen minuutin aikana Klubi tarjosi myllykoskelaisille rutkasti ylivoimaa, mutta MySB osui vain kertaalleen kahden miehen ylivoimalla. Niinpä loppulukemat kirjattiin 4–2 (2–1, 1–0, 1–1)-muotoon.

Mika Järvelän, Sami Kuparisen ja Mikko Heiskasen poissaoloista huolimatta joukkue pelasi kaksi todella hyvää peliä. Ei voi muuta sanoa kuin hattua nostaa.

Klubi II on kolmen turnauksen jälkeen sarjan jaetulla piikkipaikalla yhdessä Sudet II:n ja Kosken Dynamo Legendsin kanssa. Kaikilla on kuudesta ottelusta viisi voittoa ja yksi tappio, eli kymmenen sarjapistettä.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki