Klubi nousee takaisin II-divisioonaan!

Korian Klubi pelaa ensi kaudella jälleen salibandyn II-divisioonassa. Salibandyliitto vahvisti keskiviikkona, että Korian Klubi nousee takaisin salibandyn II-divisioonaan!


Kansainvälinen koronaviruspandemia keskeytti salibandykauden 2019–2020 ennen aikojaan ja jätti Klubin sarjanousun kysymysmerkin alle.


– Hieno homma, että nousu tuli, vaikkakin eri tavalla kuin olisimme toivoneet, Klubin GM Matti Lindholm kommentoi.


Klubi pelasi II-divisoonassa edellisen kerran kaudella 2018–2019, jolloin joukkue oli kymmenen joukkueen lohkossa yhdeksäs, mutta tippui karsinnoissa. Kesken jääneellä kaudella 2019–2020 Klubi voitti III-divisioonassa 10 ottelua, pelasi yhden tasapelin ja taipui kolmesti.


II-divisioonassa pelataan turnauksien sijaan yksittäisiä otteluita. Klubin ja samalla Kouvolan salibandy-yleisöennätys on 557 katsojaa marraskuun 2019 Kouvolan Derbystä Susia vastaan.


– Edellinen kakkosdivarikausi oli vuoristorataa. Nyt olemme taas paljon kokeneempia ja valmiimpia myös menestymään. Sarjapaikan varmistumisen venyminen vaikeuttaa hieman kauteen valmistautumista, mutta nyt joukkueen rakentaminen on käynnissä.


– Kotipelit olivat kaikki hienoja, ja niissä pärjäsimmekin todella hyvin. Toivomme yleisön löytävän taas paikalle, jotta saamme heistä kotiedun itsellemme.


Klubi II jatkaa ensi kaudella 4.- ja Klubi III 5.-divisioonassa.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki