Klubille huipputärkeä voitto Löysätemposta!Korian Klubi voitti sarjanousijoiden taiston Mansikka-aholla.

Klubi sai lauantaina revanssin mikkeliläisestä SC Löysätemposta. Oranssipaitainen Löysätempo voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen syyskaudella, mutta tällä kertaa Klubi vei ansaitut pisteet lukemin 8–6 (4–1, 2–3, 2–2).

– Hyvään suuntaan olemme menossa. Kaksi erää oli todella hyvää peliä, ja ottelu olisi pitänyt paketoida jo niiden aikana ihan kunnolla. Loimme paljon paikkoja ja teimme hienoja maaleja, Klubin päävalmentaja Panu Majuri kommentoi. Voitto oli Klubille jo kolmas peräkkäinen kotikaukalosta. Samalla joukkue palasi kahden vierastappion jälkeen takaisin voittojen tielle.

Klubi kirmasi ottelun avauserässä jo 4–1-johtoon Mikko Vainion, Henri Salmisen, Tuukka Aaltosen ja Severi Poreveden maaleilla. Maalivahti Markus Pönkä otti erän lopulla ison torjunnan Eemeli Leikaksen rangaistuslaukauksesta.

Toisessa erässä kotijoukkue lisäsi johdon viiteen–yhteen, mutta hölläsi sen jälkeen jalkaa kaasulta ja Löysätempo nousi vielä peliin mukaan. Klubille toisessa erässä osuivat Mikko Vainio ja ylivoimalla Erno Kujala.

Päätöserän alussa kaukaloon hypänneen Panu Majurin ja Ville Ala-Outisen maalit (7–4 ja 8–4) ratkaisivat pelin kotijoukkueelle. Ala-Outinen loisti ottelun tähtenä tehoin 1+3, myös Mikko Vainio (2+1) oli tehokas.

Maalilla Markus Pönkä torjui yhteensä 28 kertaa.

K-Supermarket Valtari palkitsi ottelun parhaina pelaajina Klubin Panu Majurin ja Löysätempon Eemeli Leikaksen.

Klubin kausi jatkuu lauantaina 2. helmikuuta Kouvolan Derbyllä Susia vastaan ja seuraavan kotiottelun joukkue pelaa perjantaina 8. helmikuuta imatralaista SB Troopersia vastaan.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki