Korian Klubi ja Loviisan Tor yhteistyöhön

Klubi on solminut farmisopimuksen perinteikkään Loviisan Torin kanssa.

Ensi kaudella salibandyn II-divisioonassa pelaava Korian Klubi aloittaa seurayhteistyön Loviisan Torin kanssa.

– Nuorena seurana Klubille on kunnia-asia päästä tekemään yhteistyötä Loviisan Torin kanssa. Sopimus hyödyttää varmasti kaikkia osapuolia: Toria, Klubia ja pelaajia, sanoo Klubin puheenjohtaja Matti Lindholm.

Klubi ja Tor solmivat kaudeksi 2020–2021 pelaajaliikennettä helpottavan farmisopimuksen. Kauden edetessä seurat pyrkivät auttamaan toisiaan myös muilla tavoin.

– Korian Klubin toiminta on näyttäytynyt ulospäin erittäin raikkaalta. Keskustelujen edetessä kävi nopeasti selväksi, että ajatuksemme ovat samansuuntaiset. Yhteistyön ei ole tarkoitus rajoittua pelkästään miesten edustusjoukkueisiin, kommentoi Loviisan Torin päävalmentaja Pekka Palomäki.

Vuonna 1909 perustettu Loviisan Tor on perinteinen seura myös salibandyn saralla. Seura pelasi ensimmäistä kertaa miesten Salibandyliigassa jo kaudella 2001–02 ja edellisen kerran kaudella 2013–14.

Viime kauden päätteeksi Tor tippui Divarista Suomi-sarjaan, mutta joukkue tavoittelee nopeaa paluuta ylöspäin.

– Uutta Toria rakennamme pitkäjänteisesti ja yhteistyöllä Korian Klubin kanssa on iso rooli. Uskon, että tässä kuviossa ei ole kuin voittajia. Hyvillä mielin kohti tulevaa, Palomäki päättää.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki