Mikkelistä kirvelevä tappioEnemmänkin oli otettavissa, mutta Klubi taipui Mikkelissä tappioon Löysätempoa vastaan.

Kakkosdivisioonan sarjanousijoiden vääntö mikkeliläisen SC Löysätempon ja kouvolalaisen Klubin välillä päättyi perjantaina kotijoukkue Löysätempon voittoon. Loppulukemat kirjattiin kotijengin eduksi maalein 7–3 (2–0, 1–0, 3–3).

Keltamustien ensimmäinen maali näki päivänvalonsa vasta reilu viisi minuuttia ennen ottelu päättymistä.

– Paikkoja oli aiemminkin, jopa tuhannen taalan paikkoja, mutta tällä kertaa ei soinut, Klubin vt. päävalmentaja Niko Myllynen harmitteli ottelun jälkeen.

– Tappio totta kai ottaa päähän kovasti, mutta on positiivinen signaali, että peli oli täysin otettavissa. Jos et tee, niin jossain vaiheessa kaveri tekee.

Löysätempo osui avauserässä kahdesti ja toisessa erässä kerran. Päätöserään lähdettiin vielä siedettävistä 3–0-lukemista, mutta kouvolalaisten kiri alkoi tuottaa tulostaululle osumia auttamatta liian myöhään.

Löysätempo meni päätöserän puolivälin jälkeen jo 4–0-johtoon, ennen kuin Klubi sai hanansa auki. Atte Sorvo kiskaisi pakin tontilta kavennusmaalin Eero Sorvon syötöstä. Klubin kiri jäi torsoksi, kun heti seuraavassa vaihdossa oma puolustaja potki epäonnekseen pallon maaliin ja vain kuusi sekuntia tästä Löysätempo osui uudelleen rankkarista.

– Kolmen maalin takaa-ajo viidessä minuutissa olisi ollut ihan tehtävissä, mutta kaveri teki meidän avausmaalin jälkeen 17 sekunnissa kaksi ensin oman pakin jalkamaalilla ja päälle rangaistuslaukauksesta. Se katkaisi tänään selkärangan.

Klubi kavensi vielä Ville Ala-Outisen ja Mikko Vainion maaleilla, mutta loppulukemat olivat lopulta selkeät: Löysätempo 7, Klubi 3.

– Taas opittiin uutta sarjatasoa 60 minuutin verran. Ensi viikolla vedetään kolmet hyvät treenit ja pelataan vihdoin kaikkien jo kovasti odottama Kouvolan Derby!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki