Nousijat kohtaavat MikkelissäKorian Klubi vierailee perjantaina Mikkelin Sport Forumissa toisen sarjanousijan Löysätemmon vieraana.

Salibandyn Kaakkois-Suomen II-divisioona jatkuu perjantaina kolmella ottelulla. Klubin keltamustat matkaavat Mikkeliin, missä vastaan asettuu paikallinen Löysätempo.

Löysätempo on Klubille tuttu vastustaja edelliskaudelta III-divisioonasta. Löysätempo nousi täksi kaudeksi II-divisioonaan sarjanousijana ja Klubi nousukarsintojen kautta.

Mikkeliläisjoukkue oli sarjassa täysin omaa luokkaansa ja hävisi koko kaudella vain kaksi ottelua. Piste-eroa Klubiin kertyi lopulta seitsemän pistettä.

– Löysätempo oli jo viime kaudella erinomaisesti organisoitu joukkue, jonka kärjen yksilöosaaminenkin oli huippuluokkaa, muistelee Klubin apuvalmentaja Niko Myllynen.

Keskinäisistä otteluista Löysätempo voitti ensimmäisen joulukuussa Hollolassa 9–3 ja toisessa pelissä tammikuussa Mikkelissä päädyttiin pistejakoon 4–4-tuloksella. Löysätempo johti peliä jo 4–0, mutta Klubi kiri upeasti viiden viimeisen minuutin aikana tasoihin Antti Ijäksen, Atte Sorvon, Henri Salmisen ja Ville Ala-Outisen maaleilla. Salmisen ja Ala-Outisen maalit syntyivät ilman maalivahtia.

II-divisioonassa molempien joukkueiden kausi on alkanut yhdellä voitolla ja kahdella tappiolla. Niin Klubilla kuin Löysätemmollakin on kolmesta ottelusta kasassa kolme sarjapistettä.

Löysätempo osoitti vaarallisuutensa heti avausottelussa kukistettuaan Sport Forumissa sarjan ennakkosuosikkeihin lukeutuvan SB Heinolan 7–6. Sen jälkeen joukkue on joutunut vieraskentällä antautumaan Imatran Voimalle ja lappeenraltalaiselle PoNoVolle, jotka nekin ovat sarjan suursuosikkeja.

Klubi taipui vieraissa Pelicans SB:lle 10–2 ja Imatran Troopersille 7–4, mutta kukisti kotiparketillaan Kosken Dynamon 6–3.

– Löysätemmolla on ollut hurja otteluohjelma. Voitto SB Heinolasta osoittaa, että he pystyvät kukistamaan sarjassa kenet tahansa. Meille tulee tiukka iltapuhde.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki