Panu Majuri jatkaa Klubin päävalmentajana!


Majuria (keskellä) nähtiin viime kaudella myös kaukalossa.

Korian Klubi jatkaa kaudella 2019–2020 tutussa komennossa, kun Panu Majuri jatkaa joukkueen pääkäskijänä.

Klubi siirtyi viime kauden alla uuteen aikaan, kun joukkueeseen tuli ensi kertaa päävalmentaja. Kouvolassa pitkään valmennushommissa vaikuttanut Panu Majuri hyppäsi kelkkaan mukaan.

Nyt tämä tarina saa jatkoa, kun Majuri on solminut päävalmentajasopimuksen myös tulevasta kaudesta.

– Olen erittäin tyytyväinen, että Panu päätti jatkaa Klubissa. Päävalmentajan värvääminen on ollut Klubin kehittymistä ajatellen historian tärkeimpiä tekoja, Klubin GM Matti Lindholm kommentoi. – Viime kaudella Panu osoitti olevansa edelleen pelimies myös kaukalon sisällä. Tulevan kauden mahdollista pelaajavalmentaja-roolia katsotaan loppukesällä tarkemmin.

Majurin päävastuu on ykkösjoukkueessa, mutta samalla hän pyrkii kehittämään myös kakkosjoukkuetta eteenpäin. Klubi pelaa ensi kaudella III-divisioonassa ja Klubi II puolestaan IV-divisioonassa.

– Kuten pelaajille kauden jälkeen sanoin, niin tämä joukkue on lähimpänä perhettä niistä joukkueista, missä olen vuosien saatossa toiminut. On hienoa jatkaa klubilaisena, Majuri kommentoi jatkoaan.

– Meidän kirkkain tavoitteemme on nostaa ykkösjoukkue takaisin kakkosdivariin ja sitä tavoitetta kohti olemme tehneet hommia jo kuukauden päivät.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki