Paraskaan Klubi ei riittänyt

Päivitetty: 10. jouluk. 2018Korian Klubi pelasi kotiparketilla kauden parhaan pelinsä, mutta joutui taipumaan.


Sarjakärki Imatran Voima ei antanut Korian Klubin yllättää itseään Mansikka-ahon perjantai-illassa. Voiman rutiini oli kotijoukkueelle liikaa ja pisteet matkasivat Imatralla loppulukemin 4–9 (2–3, 0–3, 2–3).

– Tänään kaukalossa nähtiin kauden parasta Klubia, mutta sekään ei riittänyt. Kärjen ja hännän tasoero on vähintään tuon viisi maalia, Klubin päävalmentaja Panu Majuri kommentoi.

Klubille omat haasteensa toi kapteeni Tuukka Aaltosen, Joona Hytin, Erno Kujalan sekä Severi Poreveden poissaolot.

– Tulosyksikkö on ollut aika kapea ja kun siitä otetaan neljä miestä pois, niin hankala yhtälöhän se on. Tänään joukkue taisteli siipirikkona kaksi hyvää erää.

Avauserä oli tasainen maalien ja torjuntojen muodossa, mutta toisessa erässä Voima oli täysin pelin päällä. Kolmas erä oli jälleen tasaisempi sekä tulostaululla että kaukalossa.

Erien alut olivat Klubille murheenkryyni, sillä Voima teki erien ensimmäisten minuuttien aikana yhteensä peräti neljä maalia: yhden ensimmäisessä, yhden toisessa ja kaksi kolmannessa erässä.

Klubin ykkösketju oli pirteä ja vastasi kolmesta Klubin neljästä osumasta. Kapteenina toiminut Mikko Vainio (2+1) ja Tino Kukkola (1+2) löytävät yhteispelinsä koko ajan paremmin ja paremmin. Nimensä tilastoihin sai myös puolustajana pelannut Atte Sorvo (1+0).

K-Supermarket Koskituuli palkitsi illan parhaina Klubin Mikko Vainion ja Voiman Jesse Kotirannan (4+0).

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki