PoNoVo liian vahva KlubilleSarjan suurin voittajasuosikki ei antanut korialaisten yllättää. Uusi vuosi 2019 starttasi Klubin otteluiden osalta lauantaina Lappeenrannassa, missä Klubi kiusasi isäntiään vajaat puoli tuntia, mutta joutui lopulta taipumaan. PoNoVo käänsi pelin toisessa erässä itselleen ja marssi voittoon 12–2 (0–2, 6–0, 6–0).

– Ensimmäinen erä oli hyvä, mutta toisen erän alkupuolen jälkeen jalka ei enää riittänyt, Klubin päävalmentaja Panu Majuri kommentoi ottelun jälkeen.

Klubi oli ottelussa liikkeellä vain kymmenen kenttäpelaajan miehistöllä. Edes farmisopimuksesta ei ollut apua loukkaantumisten aiheuttamaan pelaajapulaan, koska Klubi II tarvitsi pelaajia omaan turnaukseensa seuraavana viikonloppuna.

– Farmisopimuksessa karenssiaika on kahdeksan päivää. Jos olisimme ottaneet esimerkiksi Ville Juntusen mukaan, niin hän ei olisi saanut pelata ensi viikonloppuna kakkosjoukkueen turnauksessa.

Vierasjoukkue kesti isäntien kelkassa 25 minuuttia ja jopa hallitsi ottelun avauserää sarjan suurinta mestarisuosikkia vastaan – vieläpä tämän kotikentällä.

Henri Salminen aloitti maalinteon pelin 12. minuutilla ja Eero Valojää tinttasi klubilaiset 2–0-johtoon avauserän viimeisellä peliminuutilla ylivoimalla.

PoNoVo aloitti oman nousunsa toisessa erässä ja iski siinä kaksi maalia ylivoimalla sekä vielä neljä maalia tasakentällisin. Kaiken lisäksi Klubin puolustaja Valojää loukkaantui ja valmentaja Majuri joutui hyppäämään penkin takaa kaukaloon.

– Meillä oli toisen erän alkuun pari todella hyvää paikkaa, mutta emme onnistuneet. Mitä pidemmälle ottelu sitten meni, sitä enemmän väsymys alkoi painaa.

– Seitsemän ukkoa oli poissa kokoonpanosta, mutta ensi viikolla tilanne on parempi.

Päätöserässä PoNoVo murjoi vielä toiset kuusi maalia, joista yhden rangaistuslaukauksella.

Klubi kohtaa ensi viikolla Klubi vierailee lauantaina 19. tammikuuta Kosken Dynamon luona Hämeenkoskella.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki