Tätä on odotettu: Markus Pönkä jatkaa Klubissa!Klubin maalivahtiosasto on kunnossa myös ensi kaudella, sillä yksi Kaakkois-Suomen parhaista veskareista jatkaa keltamustien maalilla.

Viime kaudella II-divisioonassa kaikki 18 ottelua Klubin maalilla pelannut maalivahti Markus Pönkä jatkaa ampparipaidassa 1+1-vuotisella jatkosopimuksella!

Pönkä oli II-divisioonan maalivahtitilastoissa aivan sarjan kärkipäätä läpi kauden. Lopulta koko kauden torjuntaprosentiksi muodostui 79,97%. Pönkä otti kauden aikana lähes 200 torjuntaa enemmän kuin seuraavaksi eniten kopannut veskari. – Markus Pönkä on Markus Pönkä. Kaakkois-Suomen salibandyskenessä kaikki tietävät miehen taidot ja kyselyjä hänen peräänsä oli luonnollisesti muualtakin. Hienoa, että Markus halusi jatkaa osana tätä yhteisöä, eikä vähiten joukkuehengen takia, GM Matti Lindholm iloitsi.

Pönkä tulee olemaan joukkueen selkeä ykkösmaalivahti myös tulevalla kaudella, kuten on ollut kaksi edellistäkin kautta.

– Pelipaikat jaetaan tottakai suoritusten perusteella, mutta minulla ei ole mitään syytä epäillä, etteikö Pönkä sementoisi omaa ruutuaan tolppien välissä tulevallakin kaudella. Markus on tärkein yksittäinen pelaajamme matkalla kohti kirkkaampia valoja.

Lisää pelaajauutisia tullaan julkaisemaan pitkin kesää, joten olehan kuulolla!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki