Taas mennään: SB Heinola vierailee ManskarillaKlubin kevätkauden kova ottelutahti jatkuu.

Klubi pelaa kevätkaudella yhdeksänä viikkona putkeen – eli myös tulevana viikonloppuna on tarjolla salibandyn II-divisioonaa Kouvolassa.

Klubin vieraaksi Mansikka-aholle saapuu tällä kertaa nimivahva SB Heinola. Joukkueen Kimi Paasonen on tällännyt kuluvalla kaudella jo 20 täysosumaa, kun vertailun vuoksi Klubin paras maalinsylkijä on 11 maalia tehnyt Mikko Vainio.

Heinolalla on alla kaksi tappiota sarjan ehdottomia huippujoukkueita PoNoVoa ja Voimaa vastaan, mutta PoNoVolta. joukkue ryöväsi pisteen ja hävisi Voimallekin vieraissa vain 4–2-lukemin.

– Alkukauden pari hölmöilyä ovat maksaneet Heinolalle tasaisessa keskikastissa paljon. Paperilla joukkue on kuitenkin ehdottomasti TOP4-kamaa, vaikka nyt sarjasijoitus onkin ”vasta” kuudes, arvioi Klubin gm Matti Lindholm.

Klubilla on alla peräti neljän kotivoiton putki, kun Manskarilta ovat poistuneet tappio niskassaan niin Pelicans, Hatsina, Löysätempo kuin viimeisimpänä Trooperskin.

– Joukkue pelasi ehjän 60 minuuttia. Harmittaa ainoastaan se, että annoimme kolmannessa erässä Troopersille sen yhden maalin, päävalmentaja Panu Majuri arvioi edellistä Troopers-ottelua.

Ottelu alkaa Mansikka-aholla sunnuntaina kello 17. Kahvio palvelee Korian Leipomon herkullisten tuotteiden voimin – ja kahviossa nyt myös korttimaksumahdollisuus!

K Supermarket Valtari palkitsee molempien joukkueiden parhaat pelaajat.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki