Trilleri päättyi Klubille - kotivoitto!Mikkelin Hatsina joutui poistumaan Mansikka-aholta tyhjin käsin.

Korian Klubi palasi voittokantaan salibandyn II-divisioonassa lauantaina kotikentällään. Klubi kaatoi Mikkelin Hatsinan superjännärin päätteeksi 7–6 (4–2, 2–2, 1–2).

– Paransimme edellisestä ottelusta varsinkin puolustuspään peliä, mutta myös hyökkäyspelaamisessa mentiin eteenpäin. Olimme pelillisesti vastustajaa parempia, loimme parempia paikkoja ja teimme enemmän maaleja, Klubin päävalmentaja Panu Majuri naulasi.

Ensimmäistä kertaa mustassa peliasussa pelannut Klubi aloitti ottelun räväkästi ja murjoi 16 minuutissa 3–0-johtoon Ville Ala-Outisen, Tuukka Aaltosen ja Severi Poreveden maaleilla. Vielä ennen ensimmäistä erätaukoa Hatsina osui kahdesti, mutta Eero Valojää vei isännät taas kahden maalin karkumatkalle.

Toisessa erässä Hatsina tuli ensin maalin päähän, mutta Poreveden ja Ala-Outisen illan toiset kaapit hiiasivat peliä taas isäntien eduksi.

Hatsina ei kolmen maalin takaa-ajoasemasta lannistunut, vaan iski kerran vielä toisessa erässä ja kahdesti päätöserässä. 6–6-tasoitusmaali syntyi ajassa 57:52 ja peli näytti venyvän sittenkin jatkoajalle, mutta Porevesi niittasi vielä illan kolmannen osumansa vain 40 sekuntia takaiskun jälkeen.

Vierasjoukkue kokeili vielä reilun minuutin ilman maalivahtia, mutta Klubi kesti.

Kotijoukkueen parhaimmistoa olivat 42 kertaa torjunut maalivahti Markus Pönkä, hattutempun iskenyt Porevesi (3+0) ja kolme syöttöpistettä kerännyt Mikko Vainio (0+3). Myös Ville Ala-Outinen (2+0) ja Tuukka Aaltonen (1+1) viettivät kahden pisteen iltaa.

– Peli menee koko ajan parempaan suuntaan, joten seuraavasta ottelusta on lupa odottaa taas vähän parempaa.

K-Supermarket Valtari palkitsi illan parhaina pelaajina Klubin Severi Poreveden ja Hatsinan Mikko Ikosen (1+1). Klubin kausi jatkuu lauantaina 15. joulukuuta kotiottelulla Lahden Pelicans SB:ta vastaan. Ottelu alkaa Mansikka-ahon Jatke Areenalla kello 17. Tervetuloa!

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki