Troopers niukasti parempi ImatrallaKlubi kärsi 7–4-tappion kauden toisessa ottelussaan.


Klubin esitys parani toiseen otteluun selvästi ensimmäisestä, mutta suoritus ei vielä riittänyt voittoon asti. Päävastustajiin lukeutuva SB Troopers oli kotiottelussaan parempi maalein 7–4 (3–0, 1–1, 3–3).

– Oman pään pelimme vuoti avauserässä liikaa, kuten lukemat osoittavat. Toinen ja kolmas erä olivat jo parempia, mutta tällä kertaa se ei riittänyt voittoon, Klubin apuvalmentaja Niko Myllynen sanoi.

Troopers karkasi avauserässä 3–0-johtoon, mitä Klubi ei saanut enää ottelun aikana kurottua kiinni. Keltapaitojen maaleista vastasivat toisessa erässä Jyrki Hyötyläinen ja kolmannessa Ville Ala-Outinen, Eero Sorvo sekä Tuukka Aaltonen.

Ottelu piti alun perin pelata Kouvolassa, mutta Mansikka-ahon vesivahinko siirsi pelin Imatralle. Klubi–Troopers-ottelu piti pelata 14. lokakuuta ja Troopers–Klubi 10. tammikuuta, mutta nyt Klubin kotimatsi siirtyi helmikuulle ja Troopersin kotipeli lokakuulle.

– Tarjosimme kotiottelulle uudeksi ajankohdaksi helmikuuta tai marraskuuta, mutta Salibandyliitto veivasin ohjelman näin. En ymmärrä, miksi liitto ja vastustaja halusivat mieluummin siirtää kahta ottelua kuin yhtä, mutta minkäs teet, Klubin general manager Matti Lindholm hämmästeli.

– Ei se kuitenkaan tulokseen vaikuttanut. Troopers ansaitsi voiton ja pulinat pois. Klubin kotiavaus perjantaina 19. lokakuuta Kosken Dynamoa vastaan! Liput aikuisille 5 euroa, 7–17-vuotiaille 2 euroa ja alle 7-vuotiaille 0 euroa.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki