Vesivahinko siirtää kotiavausta

Päivitetty: 18. lokak. 2018


Klubin ensimmäinen kotiottelu II-divisioonassa pelataan vasta perjantaina 19. lokakuuta.

Mansikka-ahon liikuntahallin vesivahinko pitää lajit evakossa viikolle 42 asti. Alun perin Korian Klubin piti pelata kotiavauksensa sunnuntaina 14. lokakuuta, mutta ottelu siirtyy pelattavaksi vierasjoukkue SB Troopersin kotiluolassa Imatralla.

Tammikuulle suunniteltu Troopers–Klubi pelataankin siis jo lokakuussa ja lokakuulle kaavailtu Klubi–Troopers vasta 8. helmikuuta 2019.

– Salibandyliitto halusi mieluummin siirtää kahta peliä kuin yhtä, joten näillä mennään. Loogisempi vaihtoehto olisi ollut siirtää vain tuota kotipeliämme uuteen ajankohtaan marraskuulle tai helmikuulle, mutta nyt mennään näillä.

Näin ollen Klubi aloittaa kauden kahdella vierasottelulla ennen kuin keltamusta joukkue pääsee Mansikka-aholle kotiyleisönsä eteen. Kotiavaus on ohjelmassa perjantaina 19. lokakuuta, jolloin Kouvolassa vierailee Kosken Dynamo.

Toinen kotipeli on heti todellinen herkkupala, kun Klubi isännöi 3. marraskuuta Kouvolan Derbyssä Susia Mansikka-aholla! Myös 17. helmikuuta pelattava Klubin ja SB Heinolan välisen ottelun ajankohta muuttuu: ottelu alkaa jo klo 17.00 eikä klo 18.30 kuten alun perin piti. Huomioithan, että kausikorteissa on vielä vanhat päivämäärät ja kellonajat!

Klubin kotiavaus perjantaina 19. lokakuuta Kosken Dynamoa vastaan! Liput aikuisille 5 euroa, 7–17-vuotiaille 2 euroa ja alle 7-vuotiaille 0 euroa.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki