Vihdoin ja viimein: KOUVOLAN DERBY!Salibandyn II-divisioonassa pelataan ensi viikon lauantaina Kouvolan paikallismatsi ensimmäistä kertaa 14 vuoteen.

Korian Klubi saa kunnian isännöidä kauden ensimmäistä paikallisottelua Kouvolan Susia vastaan ensi lauantaina 3. marraskuuta. Ottelu on samalla Kouvolan ensimmäinen paikallispeli peräti 14 vuoteen!

– Asetelmahan on herkullinen, kun pitkän linjan kakkodivarijyrä puolustaa asemiaan nuorta nousukasta vastaan, Klubin general manager Matti Lindholm intoilee.

Klubi on aloittanut uudella sarjatasolla kahdella tappiolla ja yhdellä voitolla. Susien rekordi on samanlainen, joskin toinen joukkueen tappioista tuli vasta rangaistuslaukauskisassa.

Klubin yleisöennätys on viime kevään ratkaisevasta nousukarsintaottelusta, jolloin Mansikka-aholle saapui 235 katsojaa. Susien katsojaennätys on 100-vuotisjuhlaottelun 529 katsojaa kaudelta 2012-2013.

– Lauantain ottelutapahtuma on sellainen, joka kestää vertailun myös ylempien sarjatasojen vastaaviin kekkereihin! Yleisömäärän odotamme nousevan ainakin lähelle Manskarin salibandyennätystä, eli tuota 529 katsojaa.

Klubi ja Sudet ovat mitelleet vuosien saatossa muutaman harjoitusottelun. Ennen viime kauden alkua pelatut treeniottelut menivät tasan: Sudet voitti yhden, Klubi yhden ja kertaalleen päädyttiin tasapeliin.

– Lähtökohta on se, että Sudet on selkeä ennakkosuosikki. Pidän kuitenkin Daavid vastaan Goljat –asetelmasta. Olisihan se jymyjuttu, jos pieni ja pippurinen Klubi kaataisi suuren ja mahtavan!

– Hukkaleiristä sanottiin jo kesällä, että eihän paikallispeleistä tule edes trillereitä, kun he ovat niin ylivoimaisia. Tiettävästi jonkinlaista ahdistusta on naapurissa kuitenkin päällä ja yllättyisin, jos kokoonpanoon ei olisi haalittu jos jonkinlaista jokerikorttia tähän peliin.

Klubi joutuu tulemaan ottelussa toimeen ilman päävalmentaja Panu Majuria. Apuvalmentaja Niko Myllynen luotsaa keltamustia historiallisessa paikallispelissä.

– Jotain asetelmista kertoo se, että meidän päävalmentaja on tällä hetkellä maailmanympärysmatkalla. Emme ota touhua niin vakavasti, vaan uskomme, että paras tulos tulee, kun kaikki nauttivat tekemisestä, apuluotsi Myllynen sanoo.

Yksi asia on joka tapauksessa varmaa: paikallispeli on erittäin tervetullut lisä kouvolalaiseen salibandyyn!

– Peli on erityinen varmasti niin meille kuin naapurille. Sudet on viime vuodet tehnyt Petri Joutjärven johdolla hienoa duunia kouvolalaisen salibandyn ja olosuhteiden kehittämiseksi. Hieno ilta tulossa! Parempi voittakoon, GM Lindholm naulaa.

0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki